gratis bingo

Reglerna för bingo variera från plats till plats, men här är några generella regler varje spelare bör veta: En bingobricka har 24 nummer och ett ledigt utrymme som är ordnade i ett rutnät. Det finns fem linjer över och fem kolumner nedåt. Över fem kolumner av siffror, är ordet bingo och tydligt, med en bokstav ovan varje kolumn. På måfå, är nummer dras 1-75. Bokstäverna under B är från 1-15, 16-30 under I, 31-45 enligt N, plus ett fritt utrymme, 46-60 under G, och 61-75 under O. Det fria utrymme som omfattas Innan spelet börjar och är en gratisgrunka att hjälpa spelare med sig. Antalet skulle kallas ut som B12, I27, N38, och etc. Så varje nummer kallas, om spelaren har antalet på sina kort, dessa markerar, eller SMETA, utrymmet.

Detta fortsätter tills spelaren har täckt de nödvändiga mönster som krävs för en seger. Dessa mönster kan variera från spel till spel. Det vanligaste mönstret är att täcka en linje hela vägen över eller en kolumn hela vägen ner. Alla möjliga mönster spelas i bingo. Var noga med att bekanta dig med det mönster som krävs för en seger innan du börjar spelet.

När spelaren har täckt de nödvändiga mönster, vinner de. I en riktig bingohall, skulle de ropa "bingo" högt nog för den som ringer eller fläckat att höra. De flesta bingohallar kräver spelaren att skrika bingo innan nästa nummer kallas eller om de förlorar kortet och spelet. I de flesta webbsajter, träffar spelaren "Bingo"-knappen, berättar platsen som spelet.

Vissa webbplatser är nu auto daubing kort och kommer automatiskt att ringa bingo för spelaren. I alla bingospel, kommer alla spelare som har gjort mönstret på kortet samtidigt, med samma antal kallas, vinna, efter det att kortet kontrolleras. Kortet är normalt sett skall kontrolleras omedelbart på webbsidor. I en bingohall, är det vinnande mönstret kontrollerats av bingo ringer. Den spelare som vinner kommer att antingen dela upp jackpotten lika eller kommer att få den totala jackpotten.

Bingo är ett mycket enkelt spel att spela, men det har många varianter. Se till att du förstår reglerna till detta speciella spel du spelar. Lycka till!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0